dimecres, 27 d’octubre del 2010

La Trèvol no para!

En poques setmanes, els de la colla Trèvol hem fet dos concursos i una exhibició!

El primer concurs va ser el de Manlleu, el 12 d'octubre. Com que plovia, vam anar al pavelló i ens van col·locar al centre de la pista! Quina vergonyaa!!! També vam veure una competició de punts lliures i va ser molt bonic. Llàstima que en Trevi no va poder venir per culpa dels trens, que van quedar bloquejats!


Després, el dia 17 d'octubre vam anar a Terrassa. Allà vam quedar quarts de cinc, però va venir a ajudar-nos la Laia, la germana de la Berta, i ho va fer molt bé!





Finalment, aquest diumenge vam anar d'exhibició a LA FESTA DELS SÚPERS!!! Va ser molt divertit perquè esperàvem conèixer els actors i al final vam poder-nos tirar una foto amb els Tags, en Pau i el Senyor Pla. Sobretot va ser molt emocionant quan tothom saltava per salvar el planeta! Vam fer una exhibició al davant de l'escenari gran i després un taller amb la Cobla Contemporània a la gespa del davant del Palau Sant Jordi. Va ser divertit però estàvem molt nerviosos!
Aquí us deixem amb la Gigafoto del web del Club Súper 3! A veure si ens trobeu! (recordeu de posar el Diumenge 24!):
http://www.super3.cat/festa/gigafoto.html


P.D.: Trèvols, per què no deixeu algun comentari explicant totes les anècdotes que ens van passar el dia de la Festa? Per exemple, la de l'Aina i l'alcalde, la topada amb en Fluski al principi...


Fins aviat! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada