dimecres, 22 de setembre de 2010

Concurs de Folgueroles

El passat diumenge dia 5 de setembre vam anar de concurs a Folgueroles!
Estàvem contents i nerviosos perquè era el primer dia que competíem a concurs (al de Vic fèiem exhibició). Vam quedar tercers i últims de categoria alevina però tot i així va ser molt guai! (l'important és participar).
Vam ballar dues sardanes de lluïment i una revessa. L'Albert va fer el signe de victòria amb els dits i un altre grup va saltar d'alegria quan van dir que ningú havia tret la sardana revessa! Ja l'havíem repetit una vegada per problemes de la cobla i per això no la vam tornar a fer.
També vam fer un galop on l'Aina C. es va avançar amb en Trevi, però no passa res perquè el galop no compta pel concurs. I a la sardana de germanor dúiem globus de color taronja.
Aina F.: A en Ferran i a mi ens empipaven els globus!
Aina C.: A mi em fan tornar "punki", per l'electricitat!
I, al final, per acabar, ens van donar un trofeu, "xuxes" i coca!! L'Aina C. se'n va menjar quatre trossos!Si voleu veure més fotos del concurs de Folgueroles, les podeu trobar al web i al facebook del Grup Sardanista Riallera i, també, al bloc del seu autor, en Marc Peiron, a qui volem agrair el suport:
http://www.riallera.cat/
http://www.facebook.com/grupsardanistariallera?ref=nf
http://marcpeiron.blogspot.com/

Ah! També cal recordar que en aquest concurs també ens va venir a veure l'Helena, que des de fa unes setmanes s'ha reincorporat a la colla i vindrà a cada assaig per passar-ho molt bé ballant sardanes!!!

1 comentari:

  1. Vau fer un gran concurs, Trèvol!!!

    Felicitats i a seguir endavant! ;)

    M'alegro que us agradessin les fotos^^

    Marc.

    ResponElimina