dilluns, 18 d’abril del 2011

Primers!

Aquí teniu les cròniques dels dos primers concursos:

Al concurs de Granollers ens va enxampar la pluja i no vam poder ballar a la Plaça Porxada. Tot i així, el concurs no es va pas espatllar. Ho vam fer molt bé i vam quedar tercers! Encara que segons l'Aina Franquesa vam tenir alguns problemes de braços! L'Aina Codina tenia mal al peu i no va poder ballar, però ens va animar des de fora la rotllana. També vam patir una mica per l'Albert, que va arribar tard però al final va poder ballar, i per la Carla, que li va caure el mocador a terra!

El concurs d'Igualada va ser molt especial perquè vam quedar primers! Aquesta vegada fins i tot l'Aina Franquesa hi va estar d'acord en què ho vam fer molt bé! Feia molt sol i l'Aina Codina diu que es va socarrimar la cara, però la Carla ja estava contenta perquè així es va tornar morena! Ens van donar un cub de Rubik com a trofeu i també vermut al final de ballar! Després del concurs, uns quants vam anar a dinar al costat d'un parc i va ser molt divertit perquè vam veure com els cotxes passaven entremig de la via del tren!



També vam ballar aquest diumenge a l'Aplec del Mercat del Ram de la Plaça Major de Vic i se'ns va unir la cuinera Carme Ruscalleda! Si en voleu veure fotos podeu anar al facebook del Grup Sardanista Riallera.

La pròxima actuació de la colla Trèvol serà a la ballada urbana del proper dissabte dia 30 d'abril!: www.riallera.cat

1 comentari:

  1. Greetings from Finland. This blog is a fun, through access to other countries, people, culture and nature. Come see Teuvo pictures on my blog. Tell your friends why he must visit Teuvo pictures on my blog. Therefore, to obtain your country's flag rise higher Teuvo blog pictures of the flag collection. Have a wonderful week Teuvo Vehkalahti Finland

    ResponElimina